Англия въвежда изискване за представяне на отрицателен тест за COVID-19, направен

...
Англия въвежда изискване за представяне на отрицателен тест за COVID-19, направен
Коментари Харесай

Англия ще изисква отрицателен тест за влизане в страната

Англия вкарва условие за показване на отрицателен тест за COVID-19, изработен до 72 часа преди отпътуването, за всички, които влизат на територията на страната. Това включва и жителите на Обединеното кралство.

" Всички идващи от чужбина в Англия, в това число жители на Обединеното кралство, би трябвало да показват негативен тест за COVID-19, изработен до 72 часа преди заминаването. Пътниците ще бъдат обект на незабавна санкция от 500 паунда, в случай че не съблюдават новите наредба ", се споделя в прессъобщението на транспортното министерство.

Пътниците, идващи със аероплан, ще би трябвало да демонстрират теста си пред представители на самолетната компания преди излитането . Ако не го сторят, е доста евентуално да им бъде отказано качване на борда . Резултатите ще би трябвало да се демонстрират и на граничните пунктове при идване в Англия. Посочва се, че такива ограничения се очаква да бъдат въведени също о т Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Подчертано е, че показаният негативен тест не освобождава пасажерите от задължителната 10-дневна самоизолация след идване.

Британският министър на превоза Грант Шапс оправда спомагателните ограничавания с разпространяването на новия вариант на коронавируса в целия свят.

В четвъртък Англия записва над 52 000 случая на COVID-19 и 1162 смъртни случая за ден. Подобен растеж не бе отбелязван от април насам.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР